cegrol.jpg

Cégünk 2010 óta foglalkozik autóápolási, autóüzemeltetési termékekkel. Tevékenységi körünkbe tartozik többek között a kutatás, fejlesztés, gyártás, kereskedelem, szállítmányozás.

Legfontosabb számunkra partnereink igényeinek kielégítése, illetve a folyamatos fejlődés, alkalmazkodva a piaci igények változásához, illetve célunk hogy a Carkit®-termékcsalád minőségével vevőink maximálisan elégedettek legyenek. Termékeink versenyképessége megállja helyét a piacon, hiszen minőségileg megfelelnek az ISO 9000, az ISO 9001: 2000, az ISO 14001 szabványnak. Cégünk kutatási és fejlesztési csoportja minél magasabb színvonalú autóápolási, autóüzemeltetési termékek kialakítására törekszik, a környezetvédelmi szempontokat az emberek biztonságát illetve a minőséget figyelembe véve.

Termékeinket korszerű, az európai igényeknek biztonságtechnikai, környezetvédelmi szem-pontból is megfelelő jászberényi telephelyünkön gyártjuk. Nagykapacitású gyártóberendezéseink az állandó fejlesztés eredményeként mindenben megfelelnek a kor technológiai követelményeinek.

Bízunk abban, hogy leendő megrendelőink között üdvözölhetjük, és elképzeléseik megvalósításához segítségére lehetünk.

Kasza Lajos
ügyvezető igazgató 
Dr. Kabiri Badr Amir
igazgató